deurwaarder Flanderijn doet aangifte

Het haagse incasso en deurwaarders bedrijf Flandri kan uitkijken naar een officiele aangifte van incasso en gerechtsdeurwaarders Flanderijn. Het bedrijf in kwestie gebruikt ten onrechte de titel gerechtsdeurwaarder en het beschermde logo van het garantiefonds voor deurwaarders. Tevens maakt Flandri gebruik van briefpapier dat te veel lijkt op de sommatiebrieven van Flanderijn en de verstuurde sommatiebrieven zijn gebasseerd op fictieve vorderingen.

Klachten bij Deurwaarder Flanderijn

Bij het incasso en gerechtsdeurwaarders bedrijf Flanderijn stromen de klachten binnen van mensen die dergelijke brieven van Flandri hebben gekregen. Deze mensen worden, zonder enige duidelijkheid over de vordering, gesommeerd binnen 5 dagen een geldbedrag over te maken naar een bankrekening van Flandri. In de brief staat een 0900 telefoonnummer vermeld waar informatie over de vordering kan worden verkregen tegen een tarief van 1 euro 30 per minuut, dit is echter een een valse lijn.

Nep gerechtsdeurwaarder sticht verwarring

Volgens de directeur van Incasso en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn word er opzettelijk misbruik gemaakt van verwarring en word de indruk gewekt door Flandri alsof de sommaties afkomstig zijn van gerechtdeurwaarder en incassobureau Flanderijn door het gebruik van gelijkend briefpapier en naam. Vandaar dat Flanderijn besloten heeft aangifte te doen bij de politie.

Titel “Gerechtsdeurwaarder” misbruikt

De titel gerechtsdeurwaarder is beschermd en ambtelijk voorbehouden aan een door de rechter beëdigde ambtenaar, onrechtelijk voeren van de titel “gerechtsdeurwaarder” is in Nederland strafbaar.

Wacht niet langer, vul ons formulier in, en geef uw incasso vandaag nog uit handen aan een betrouwbaar incassoburau !
Wij respecteren uw privacy. Uw e-mail adres is veilig bij ons en word uitsluitend en slechts eenmaal gebruikt om uw gratis incassobureau offertes toe te sturen. Indien u nogmaals gebruik wilt maken van onze gratis offertes staat het u vrij om wederom ons formulier te gebruiken.
J. Hoekstra
Leeuwarden
“Makkelijker kan het niet en bespaart veel tijd, de scherpste offerte gekozen en het incassobureau regelde alles zeer professioneel voor mij. Mijn debiteur heeft snel betaald en is nog klant gebleven ook.”

Incassobureau Inschakelen | Incasso | Incassobureau | Eenmalige Incasso | Incasso Bureau | Incassobureaus | no cure no pay | Sitemap | Disclaimer | Links