De voordelen van onze Deurwaarders

Alle deurwaarders in onze incassocoöperatie zijn gespecialiseerd in de incasso van openstaande vorderingen namens UW bedrijf, dit levert u direct veel voordeel en besparingen op.

 • Tijd, want u geeft uw vorderingen uit handen aan de deurwaarder
 • Geld, want uw openstaande facturen worden betaald
 • Geen risico, want de kosten worden verhaald op uw debiteur

Een deurwaarder inschakelen via deze website bespaart u dus tijd, kosten en risico.

 • 75% van de incasso opdrachten worden binnen 3 weken opgelost
 • Hoogste Incasso Slagingspercentage van Nederland!

Alle bij ons aangesloten deurwaarders zijn geselecteerd op jarenlange ervaring en betrouwbaarheid.

Vul nu het formulier in en wij zorgen ervoor dat uw debiteur betaalt
Gratis Offerte Incassobureau

Heeft U een deurwaarder nodig?

Een openstaande factuur of een onbetaalde rekening is zeer vervelend, u heeft immers ook rekeningen die betaald moeten worden.

 • U heeft 1 of meerdere openstaande vorderingen
 • U kunt u tijd wel beter besteden
 • U heeft recht op het geld van onbetaalde rekeningen

Zoek dan niet langer en vul snel het formulier hiernaast in om 100% gratis en vrijblijvend 6 offertes te ontvangen. U kiest zelf de scherpste offerte van de Deurwaarder die uw vordering(en) gaat incasseren.

Ja, nu een deurwaarder inschakelen!

Direct, gratis en vrijblijvend 6 Deurwaarder offertes op maat gemaakt.

 • Snel en simpel formulier in slechts 1 stap
 • Gegarandeerd 100% gratis en vrijblijvend 6 offertes
 • Maak een keuze uit de scherpste incasso offertes

U hoeft niet langer te zoeken naar een geschikte deurwaarder, het enige wat u nog hoeft te doen is het formulier hiernaast in te vullen en daarna de scherpste offerte te selecteren.

Waarom wachten? Uw debiteur kan morgen al een brief van uw deurwaarder ontvangen!

100% Garantie op succesvolle incasso

6 Gratis Deurwaarder offertes in slechts 1 stap

5 goede redenen om nu hier offertes aan te vragen:

 • Altijd gratis en vrijblijvend
 • Offertes van bedrijven uit uw regio
 • Gemakkelijk vergelijken
 • U ontvangt brochures van verschillende deurwaarders
 • Binnen 2 minuten is het formulier ingevuld

Hoe werkt het?

 • U vult uw gegevens in
 • Tot 6 bedrijven in de regio ontvangen uw aanvraag
 • Deze bedrijven maken een vrijblijvende offerte voor u
 • U ontvangt de offertes en brochures
 • U vergelijkt op uw gemak de aanbiedingen
 • U bent tot niets verplicht

Neem nu initiatief en vul het formulier in voor snelle incasso
Wij maken direct werk van uw openstaande vordering(en)!

Deurwaarder Inschakelen Laagdrempelig

Een deurwaarder is een zelfstandig ondernemer en tevens openbaar ambtenaar, die onder meer mensen kan ontbieden om voor de rechtbank te verschijnen en gerechtelijke vonnissen ten uitvoering kan brengen. Als openbaar ambtenaar verricht de deurwaarder taken die bij wet aan hem toegewezen zijn. Wettelijke taken zoals het voor de rechter dagvaarden van personen of bedrijven, het opmaken van officiƫle aktes, juridische stukken betekenen en het ten uitvoer brengen van vonnissen en andere zogenaamde executoriale, zijn de functies van een deurwaarder. Gratis offerte aanvragen?

Dagvaarden door de Deurwaarder

Wat doet een deurwwarder? Een proces begint niet voordat er een dagvaarding is uitgebracht. Het dagvaarden van een gedaagde wordt door een deurwaarder uitgevoerd. De deurwaarder zal door middel van een exploot de dagvaarding uitbrengen. Door middel van deze aanzegging wordt de gedaagde geacht in kennis te zijn van de gerechtelijke procedure die tegen hem van start is gegaan. In 2005 zijn er alleen al in Nederland in totaal 650 duizend dagvaardingen uitgebracht. Naast de incassoprocedure die vooraf aan een dagvaarding begint is er in Nederland ook de verzoekschrift-procedure, waarbij een gerechtelijke procedure wordt ingeleid door het indienen van een verzoekschrift bij de betreffende gerechtelijke instantie.

Helpdesk medewerker Incassobureau

Wat is een Deurwaarder ?

Vooralsnog wordt het belang van het uitbrengen van de dagvaarding zeer waardevol geschat, omdat de deurwaarder daarbij persoonlijk contact heeft met de gedaagde. De deurwaarder kan op dat moment de gedaagde informeren over de gang van zaken bij de rechter en de manier waarop de gedaagde zijn verweer kan voeren indien de gedaagde het niet met de vordering eens is.

Dagvaarding door een gerechtsdeurwaarder

Het bijkomende voordeel van een dagvaarding door een deurwaarder is het feit dat de deurwaarder ten alle tijde persoonlijk uitreikt op adres van de gedaagde en daar ter plekke de situatie kan inschatten. Zo kan worden voorkomen dat de dagvaarding op het adres van de gedaagde wordt gelaten als de gedaagde niet meer op het adres woonachtig is. Dit geeft bijgevolg meer rechtszekerheid dan een oproeping die door de postbode wordt bezorgd.

Wat doet een deurwaarder ?

Een gerechtelijke procedure via een deurwaarder is over het algemeen het laatste middel wat wordt gebruikt, omdat het in vergelijking met andere middelen om incassogeschillen op te lossen aanzienlijk duurder is, het kost vaak veel tijd. Voordat een geschil voor de rechtbank komt, wordt de druk op de schuldenaar stap voor stap opgevoerd teneinde een betaling af te dwingen.

Van incassobureau naar deurwaarder

Het incassobureau zal de debiteur bellen en/of stuurt hij deze schriftelijke aanmaningen met ingebrekestelling, treft en bewaakt betalingsregelingen, of hij zal in persoon een bezoek afleggen. Als dat niet werkt, kan de debiteur door de deurwaarder worden gedagvaard. De zaak wordt dan aanhangig gemaakt bij de rechter, er wordt een vonnis gevraagd het vonnis wordt betekend en er wordt beslag gelegd op de goederen van de schuldenaar en via een openbare veiling verkocht zodat de opdrachtgever uit deze opbrengst zijn geld terug kan krijgen.

Grafiek

Deurwaarder inschakelen

Het eerste traject is meestal een incassobureau inschakelen als uw klant of debiteur zijn of haar rekening niet op tijd of niet volledig heeft betaald. Het incassobureau stuurt uw debiteur dan volgens een incassoprocedure diverse sommaties en aanmaningen.

Als uw klant of debiteur geen gehoor geeft aan het incassobureau dan kan u of het incassobureau een deurwaarder inschakelen. Een deurwaarder kan een gerechtelijke procedure bij de rechter opstarten, zodra de deurwaarder over een vonnis tegen uw debiteur beschikt kan de deurwaarder beslag leggen op de goederen zoals loon, banktegegoed of zelfs spullen.

Aanmaningen deurwaarder

Als u een deurwaarder inschakelt dan loopt het contact met uw debiteur vanaf dan via de deurwaarder. Op de aanmaningen die de deurwaarder stuurt staat het bedrag wat verschuldigd is plus de incassokosten, ook buitengechtelijkekosten genoemd, omdat deze kosten worden gemaakt voor een eventuele incassoprocedure bij de rechter. De deurwaarder zal de zaak aan de rechter bij het kantongerecht voorleggen. Uw debiteur krijgt dan een dagvaardiging van de deurwaarder waarin staat vermeld de eis van de rechter en de datum wanneer de schuldenaar voor de rechter dient te verschijnen.

Het vonnis

Op de rechtzaak kan uw debiteur zich nog verweren tegen de eis. Geeft uw debiteur geen gehoor aan de dagvaarding en verschijnt hij of zij niet op de rechtzitting of krijgt hij of zij geen gelijk van de rechtbank, dan zal de rechter in een schriftelijk vonnis bepalen wat er betaald moet worden en wanneer. De deurwaarder zal dit vonnis bij uw debiteur afgeven, wordt er geen gehoor gegeven aan het vonnis van de rechter dan heeft de deurwaarder alle recht en middelen om het via inbeslaglegging van loon, banktegoeden, inboedel of spullen zoals een auto.

Beslaglegging

Een deurwaarder is de enige die daadwerkelijk beslag kan leggen. Een incassobureau heeft deze middelen niet tot zijn beschikking en zal hiervoor indien u dat wenst ook een deurwaarder inschakelen.

Wacht niet langer en geef uw moeilijk inbare incasso vandaag nog uit handen aan de deurwaarder van uw keus

Honderden tevreden klanten gingen U voor
Lees enkele berichten over hun ervaring

M. Bruinsma
Amsterdam
“Mijn debiteur heeft direct betaald nadat ik via deze website in contact kwam met een ervaren incassobureau.”
dhr S. de Jong
Nieuwegein
“Het heeft mij ontzettend veel tijd bespaart om mijn openstaande facturen betaald te krijgen. Tevens op een dusdanig proffesionele manier dat ik geen klanten ben kwijtgeraakt”
Harry V.
Dordrecht
“Als ZZP timmerman ben ik voor mijn werkzaamheden altijd weg van kantoor en heb weinig tijd om achter die openstaande facturen aan te gaan. Via deze site werdt de incasso voor mij gedaan en het kost me niks.”
Jacqueline S.
Aalsmeer
“Ik heb een goede keuze kunnen maken uit de gratis offertes en heb een daadkrachtig incassobureau gevonden die mijn openstaande rekeningen binnen 3 weken heeft kunnen incaseren”
Erik de Boer
Maastricht
“Ik had binnen 2 uur een aantal scherpe offertes ontvangen van diverse gedegen incassobureaus waar ikzelf nooit contact mee had gezocht omdat het mij te duur leek. Ik krijg nu hulp op basis van No Cure No Pay incasso, fantastisch!”
Daan Braspenning
Rotterdam
“Ik had zelf een forse betalingsachterstand opgelopen door diverse wanbetalers. Via deze website ben ik in contact gekomen met een prettig incassobureau bij mij in de buurt die nu al mijn incassozaken uit mijn handen neemt.”
Mevrouw D. Carpenter
Zwolle
“Mijn vordering werdt uiteindelijk snel betaald. Doormiddel van deze website ben ik in contact gekomen met een professioneel incassobureau. Wanbetalers kosten al genoeg en dankzij deze dienst blijft de schade binnen de perken”
Dhr. H. de Groot
Oss
“Binnen 24 uur had ik 6 offertes van incasso bedrijven bij mij in de buurt. Ik heb de beste offerte geselecteerd en het incassobureau in kwestie heeft mijn debiteur aangeshreven en ik had 3 weken later eindelijk mijn geld ontvangen.”
J. Hoekstra
Leeuwarden
“Makkelijker kan het niet en bespaart veel tijd, de scherpste offerte gekozen en de deurwaarder regelde alles zeer professioneel voor mij. Mijn debiteur heeft snel betaald en is nog klant gebleven ook.”
Dhr. W. van den Berg
Middelburg
“Zeer handige website, ik kreeg binnen 1 dag 6 offertes waar ik uit kon kiezen. Het gekozen incassobureau heeft netjes mijn buitenlandse vorderingen voor mij geincasseerd”

Incassobureau Inschakelen | Incasso | Incassobureau | Eenmalige Incasso | Incasso Bureau | Incassobureaus | no cure no pay | Sitemap | Disclaimer | Links