Incassobureau Offerte Nodig ?

Incassobureau Inschakelen

een Incassobureau Offerte Aanvragen

Ieder bedrijf heeft er mee te maken dat na meerdere herinneringen een rekening niet betaald wordt. Een van de mogelijkheden is een incassobureau inschakelen. Hoewel het niet verplicht is, is het wel netjes om de debiteur een laatste waarschuwing te sturen en aan te geven dat je de vordering uit handen zult geven aan een incassobureau als betaling opnieuw uitblijft. Anno 2008 waren er in Nederland ruim 600 incassobureaus operationeel.

Voordelen van onze Incassocoöperatie

Uit de financiële crisis is een nieuwe trend ontwikkeld. Door de krachten te verenigen in een incassocoöperatie kan een incassobureau tegenwoordig voor een zeer gunstig tarief worden ingeschakeld. Op deze manier is een incassobureau zeer betaalbaar geworden, ook voor kleine ondernemers of verenigingen. Onze incassocoöperatie bedingt gunstige voorwaarden voor haar leden op het vlak van incassodiensten en juridische dienstverlening.

gratis offertes van incassobureaus bij u in de buurt!

Offerte Incassobureau No Cure No Pay

Tegenwoordig zijn er veel incassobureaus die werken op basis van no cure no pay. No cure no pay houdt in dat als de vordering niet geïncasseerd kan worden, er geen onkosten gefactureerd zullen worden. Dit heeft echter alleen betrekking op de diensten van het incassobureau.

Incassokosten zijn onkosten die door de crediteur gemaakt worden als een debiteur niet op tijd voldoet aan de betalings verplichting. U als schuldeiser bent dan genoodzaakt actie te ondernemen om alsnog uw geld te incasseren.

U kunt daarvoor een specialistisch bedrijf inschakelen, een incassobureau. Het incassobureau verricht haar werkzaamheden in opdracht van U, met als doel uw geld alsnog te incasseren.

De kosten van een eventuele gerechtelijke procedure of een deurwaarder vallen niet onder no cure no pay. Het is daarom van belang je goed te laten informeren over welke onkosten er wel of niet onder deze no cure no pay regeling vallen.

Incassobureau Inschakelen

Incassobureau met de Laagste Incassokosten

Incassokosten kunnen een vast bedrag omvatten of een percentage van de hoofdsom. Deze kosten worden bij uw schuldenaar in rekening gebracht. Incassokosten zijn aan wettelijke regels gebonden.

De incassoprocedure wordt altijd opgestart met het verzenden van een aanmaning. Doormiddel van deze procedure laat het incassobureau weten dat u de incassering van een vordering aan hun heeft overgedragen. Het incassobureau sommeert uw debiteur om het betreffende bedrag binnen een bepaalde termijn alsnog te betalen.

De eerste incasso opdracht werd in 1969 uitgevoerd. In de eerste instantie werden die Incasso’s vooral gebruikt voor rekeningen van nuts- en telefoonbedrijven en uitgevers van bladen. Later werden de Incasso diensten steeds meer uitgebreid met bijvoorbeeld de eenmalige incasso, incasso op kans- en gokspelen en de B2B oftwel zakelijke incasso. Vooral het incasseren bij bedrijven leidde ertoe dat er miljoenen euro’s via Incasso bureaus werden betaald.

Incassobureau Offertes Vergelijken

Bedrijven hebben de mogelijkheid zich voor de diensten van een incassobureau te abonneren of incidenteel gebruik te maken van een incassobureau. Een incassobureau heeft de mogelijkheid zijn service aan te bieden tegen een tarief of de gehele schuld overnemen middels een cessie of via vestiging van het pandrecht. Voor een cessie is het incassobureau verplicht de schuldenaar te informeren.

Een cessie is voor een incassobureau een onzekere opdracht want als een incassobureau een schuld om wat voor aanleiding dan ook, onder andere faillissement of succesvol bezwaar van de schuldenaar niet kan innen, zal het incasso bureau de koopprijs betaald voor de cessie kwijt zijn. Er zijn niet veel incassobureaus die snel gebruik maken van een cessie procedure. Er bestaan tevens z.g. “debt traders”, die moeilijk inbare vorderingen voor een laag bedrag overnemen en daarna het volledige bedrag proberen te incasseren.

Helpdesk medewerker Incassobureau
Wacht niet langer en geef uw incasso vandaag nog uit handen aan het incassobureau met de scherpste offerte !

Honderden tevreden klanten gingen U voor
Lees enkele berichten over hun ervaring

Joop H.
Coevorden
“Op zoek naar een incassobureau kwam ik op jullie site terecht. Ik heb een scherpe offerte gekregen bij een gedegen incassobureau.”
Theo B.
Amsterdam
“Goede service geboden, precies wat ik nodig had. Aantrekkelijke incasso offertes ontvangen wat mij veel tijd heeft bespaart.”
Ernst van B.
Dordrecht
“Door gebrek aan tijd kwam ik er niet aan een goed incassobureau te vinden, via jullie site heeft het incassobureau mij gevonden tegen een scherpe offerte.”
Dora S.
Rotterdam
“Zeer handige website, niet meer zoeken naar een incassobureau maar gewoon de laagste offerte naar je toe gestuurd krijgen. Bedankt voor de uitstekende service!”
Jan
Zaltbommel
“Ik kreeg binnen het uur de eerste offerte in mijn mailbox, de volgende dag rustig alles uitgezocht en de laagste offerte van een incassobureau geselecteerd”
Bernard G.
Rotterdam
“Ik werd door een relatie op deze service geattendeerd en ik moet zeggen dat ik uitermate tevreden ben met deze dienst. Het heeft me veel tijd bespaart met zoeken naar een goede incasso offerte.”
D. Klaasen
Amersfoort
“Mijn openstaande facturen zijn netjes betaald nadat ik de laagste offerte heb uitgekozen en het incassobureau in kwestie mijn debiteur heeft aangeschreven, ik werd keurig up to date gehouden over de gang van zaken.”
B. Smit
Emmen
“De incassoprocedure werd al snel opgestart nadat ik mijn keus heb kunnen maken uit het incassobureau met de laagste offerte. Uitstekende dienst die doet wat ze zeggen.”

Incassobureau Inschakelen | Offerte Incasso | Incassobureau Offerte | Eenmalige Incasso | Incasso Bureau | Incassobureaus | no cure no pay | Sitemap | Disclaimer | Links