De voordelen van ons incassobureau

Alle incassobedrijfen in onze incasso coöperatie zijn gespecialiseerd in de incasso van openstaande vorderingen namens UW bedrijf, dit levert u direct veel voordeel en besparingen op.

 • Tijd, want uw vorderingen zijn in handen van een incasso advocaat
 • Geld, want uw openstaande facturen worden betaald
 • Geen risico, want de kosten worden verhaald op uw debiteur

Een incasso advocaat inschakelen via deze website bespaart u dus tijd, kosten en risico.

 • 75% van de incasso opdrachten worden binnen 3 weken opgelost
 • Hoogste Incasso Slagingspercentage van Nederland!
 • Ook voor eenmalige incasso!

Alle bij ons aangesloten incasso advocaten zijn geselecteerd op jarenlange ervaring en betrouwbaarheid.

Vul nu het formulier in en wij zorgen ervoor dat uw debiteur betaalt
Gratis Offerte Incassobureau

Heeft U een Incasso advocaat nodig?

Een openstaande factuur of een onbetaalde rekening is zeer vervelend, u heeft immers ook rekeningen die betaald moeten worden.

 • U heeft 1 of meerdere openstaande vorderingen
 • U kunt u tijd wel beter besteden
 • U heeft recht op het geld van onbetaalde rekeningen

Zoek dan niet langer en vul snel het formulier hiernaast in om 100% gratis en vrijblijvend 6 offertes te ontvangen. U kiest zelf de scherpste offerte van de incasso advocaat die uw vordering(en) gaat incasseren.

Ja, nu een incasso advocaat inschakelen!

Direct, gratis en vrijblijvend 6 incasso offertes op maat gemaakt.

 • Snel en simpel formulier in slechts 1 stap
 • Gegarandeerd 100% gratis en vrijblijvend 6 offertes
 • Maak een keuze uit de scherpste incasso offertes

U hoeft niet langer te zoeken naar een geschikt incassobureau, het enige wat u nog hoeft te doen is het formulier hiernaast in te vullen om dan de scherpste offerte te selecteren.

Waarom wachten? Uw debiteur kan morgen al een brief van uw incassobureau ontvangen!

100% Garantie op succesvolle incasso

Gratis offertes in slechts 1 stap

5 redenen om een offerte aan te vragen:

 • Gratis en vrijblijvend
 • Altijd 6 offertes van incassobureaus uit uw regio
 • Gemakkelijk offertes vergelijken
 • Binnen 2 minuten is het formulier ingevuld
 • U ontvangt brochures van verschillende incassobureaus

Hoe werkt het?

 • U vult uw gegevens in
 • Tot 6 bedrijven in de regio ontvangen uw aanvraag
 • Deze bedrijven maken een vrijblijvende offerte voor u
 • U ontvangt de offertes en brochures
 • U vergelijkt op uw gemak de aanbiedingen
 • Het is helemaal gratis en U bent tot niets verplicht

Neem nu initiatief en vul het formulier in voor een snelle incasso
Wij maken direct werk van uw openstaande vordering(en)!

Incasso Advocaat

De incassobranche is voor het leeuwendeel in Nederland in de handen van deurwaarders en incassobureaus. De incasso advocaat speelt een kleine rol. De bescheiden rol van de incasso advocaat heeft een historische reden. Vroeger was het verboden voor advocaten om reclame te maken en daarintegen voor incassobureaus niet, advocaten stonden er om bekendhadden duur te zijn, liepen achter op automatisering en advocaten waren niet echt klantgericht.

Het Advocatenkantoor in functie van Incassso Advocaat

U als opdrachtgever mocht vroeger blij zijn als de advocaat uw zaak wilde aannemen, inplaats dat de advocaat verheugd was met een nieuwe klant. Tegenwoordig is, omdat de concurrentie flink is toegenomen, de visie van de meeste advocaten sterk verbeterd naar de functie als incassso advocaat en werken zij als een normale moderne onderneming.

De Voordelen van een Incasso Advocaat

Ten aanzien van de klant kan het enorme voordelen opleveren om een incasso advocaat in te schakelen als alternatief voor een incassobureau of deurwaarder. Voor diensten als procedures voeren bij de rechtbank, het aanvragen van een faillissement, een exequatur vragen of conservatoir beslag laten leggen heb je altijd een advocaat nodig. Een deurwaarder of incassobureau heeft voor dit soort diensten toch weer een advocaat nodig. Daardoor zal er vertraging kunnen ontstaan door overdracht van de stukken of door fouten in de beginprocedure. Overigens is het wel zo dat de incasso advocaat en het incassobureau tevens wederom weer een deurwaarder moeten inschakelen om een rechterlijke uitspraak tenuitvoer te brengen.

Een doorsnee incassoadvocaat is niet ingericht op de verwerking van honderden incasso zaken per maand. Voor een grootscheepse incasso volume zijn de incassobureaus en enkele deurwaarders beter toegerust. Voor iets minder grootschalige incasso, en al helemaal in geval van een inhoudelijk lastige zaak door de schuldenaar, loont het aanzienlijk de moeite om een offerte op te vragen bij een incassoadvocaat.

Grafiek

Incasso Advocaat v/s Incassobureau

De incassoprocedure is in het begin hetzelfde voor een incasso advocaat als een incassobureau, mocht het zo ver komen dat een rechtbank ingeschakeld dient te worden dan kan een incasso advocaat vorderingen boven de 5000 behandelen, een incassobureau dient daar echter een deuwaarder of incassoadvocaat in te schakelen.

Een incassobureau is als het om lagere bedragen gaat meer efficient. Uit onderzoek is gebleken dat een aanmaningsbrief van een incasso advocaat bij een notoire wanbetaler meer impact maakt en respect af zal dwingen dan van een incassobureau. Daarbij kan de advocaat indien noodzakelijk de buitengerechtelijk procedure direct uitvoeren zonder vertraging. Dat kan soms zinvol zijn indien tijd een factor speelt waarbij voorkomen dient te worden dat de de debiteur zijn banktegoeden of inboedel kan ontrekken aan het eventuele failliesement, zodat er niks meer te halen valt.

Een incasso advocaat is bevoegd tot conservatoir beslaglegging op bankrekeningen en inboedel. Een incassobureau is hier niet tot bevoegd en dient hiervoor een deurwaarder of incasso advocaat in te schakelen waarbij het risico wordt gelopen te laat te kunnen komen.

Een incassobureau beginnen is niet moeilijk, het is een vrij beroep dus iedereen kan het doen. Daarintegen heeft een advocaat een lange studie van rechten genoten en dient hij te handelen naar de voorschriften en regelementen van de orde van advocaten, een groot verschil in kwaliteit dus.

Wacht niet langer en geef uw incasso vandaag nog uit handen aan het incassobureau met de scherpste offerte !

Honderden tevreden klanten gingen U voor
Lees enkele berichten over hun ervaring

M. Bruinsma
Amsterdam
“Mijn debiteur heeft direct betaald nadat ik via deze website in contact kwam met een ervaren incassobureau.”
dhr S. de Jong
Nieuwegein
“Het heeft mij ontzettend veel tijd bespaart om mijn openstaande facturen betaald te krijgen. Tevens op een dusdanig proffesionele manier dat ik geen klanten ben kwijtgeraakt”
Harry V.
Dordrecht
“Als ZZP timmerman ben ik voor mijn werkzaamheden altijd weg van kantoor en heb weinig tijd om achter die openstaande facturen aan te gaan. Via deze site werdt de incasso voor mij gedaan en het kost me niks.”
Jacqueline S.
Aalsmeer
“Ik heb een goede keuze kunnen maken uit de gratis offertes en heb een daadkrachtig incassobureau gevonden die mijn openstaande rekeningen binnen 3 weken heeft kunnen incaseren”
Erik de Boer
Maastricht
“Ik had binnen 2 uur een aantal scherpe offertes ontvangen van diverse gedegen incassobureaus waar ikzelf nooit contact mee had gezocht omdat het mij te duur leek. Ik krijg nu hulp op basis van No Cure No Pay incasso, fantastisch!”
Daan Braspenning
Rotterdam
“Ik had zelf een forse betalingsachterstand opgelopen door diverse wanbetalers. Via deze website ben ik in contact gekomen met een prettig incassobureau bij mij in de buurt die nu al mijn incassozaken uit mijn handen neemt.”
Mevrouw D. Carpenter
Zwolle
“Mijn vordering werdt uiteindelijk snel betaald. Doormiddel van deze website ben ik in contact gekomen met een professioneel incassobureau. Wanbetalers kosten al genoeg en dankzij deze dienst blijft de schade binnen de perken”
Dhr. H. de Groot
Oss
“Binnen 24 uur had ik 6 offertes van incasso bedrijven bij mij in de buurt. Ik heb de beste offerte geselecteerd en het incassobureau in kwestie heeft mijn debiteur aangeshreven en ik had 3 weken later eindelijk mijn geld ontvangen.”
J. Hoekstra
Leeuwarden
“Makkelijker kan het niet en bespaart veel tijd, de scherpste offerte gekozen en het incassobureau regelde alles zeer professioneel voor mij. Mijn debiteur heeft snel betaald en is nog klant gebleven ook.”
Dhr. W. van den Berg
Middelburg
“Zeer handige website, ik kreeg binnen 1 dag 6 offertes waar ik uit kon kiezen. Het gekozen incassobureau heeft netjes mijn buitenlandse vorderingen voor mij geïncasseerd”

Incassobureau Inschakelen | Incasso | Incassobureau | Eenmalige Incasso | Incasso Bureau | Incassobureaus | no cure no pay | Sitemap | Disclaimer | Links